Beoordelingen van De Oranjerie Wijhe

Recente recensies van De Oranjerie Wijhe

4 sterren na 10 reviews

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Dikke prima👍

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

gewoon uitstekend

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Werkt perfect!

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Het eten is op zich prima, maar gister voor het eerst de verse friet genomen ipv de standaard friet deze zat wel wat aan elkaar geplakt en was net aan gaar.. bij binnenkomst rond 19.30 hadden ze de hele snackbar vol water gegooid om de vloer te dweilen, er kwamen bestellingen binnen en het dweilen werd gestopt. Wij als klanten moesten door het vieze dweil water lopen waar een kindje uitgleed op zijn rug. de medewerksters wilden om 21:00 gelijk weg dus vandaar dat ze al vast begonnen waren met dweilen. Dit vind ik niet kunnen... dweilen doe je op het laatst of maak je af je laat je klanten niet door het water lopen en het kindje had ik een ijsje gegeven voor de schrik. een flinke aandachtspunt.

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Geweldige services, en altijd op tijd klaar als je het via de app besteld.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel online besteld maar ze waren vergeten de bestelling ook te maken. Er slordig dus de volgende keer maar weer gewoon in de winkel bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was geen bezorging ;) toch 4 ster voor de kwaliteit

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling na 28 minuten nog niet klaar, maar dat zal met Koningsdag te maken hebben. Normaal de beste cafetaria die een klant kan wensen