Beoordelingen van De Oranjerie Wijhe

Recente recensies van De Oranjerie Wijhe

5 sterren na 58 reviews

, gisteren

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super lekker en goed eten en snelle bezorging en de bezorgers zijn altijd vriendelijk en vrolijk net als de mensen in de snackbar zelf

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Op aangegeven tijd klaar en lekker (zoals we gewend zijn)

, 05-12-2018

Kwaliteit:

Rating

, 03-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

We hebben al een paar keer bij jullie besteld dit was altijd super goed. Alleen de laatste keer hadden we friet hard gebakken doorgegeven via de app maar we kregen slappe friet wat erg jammer is. De snacks waren wel goed.

, 01-12-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Heerlijk warm en heerlijk en super snel...!!!

, 19-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 09-11-2018

Kwaliteit:

Rating

, 05-11-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snel en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 14-10-2018

Kwaliteit:

Rating

dik in orde

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was erg lekker en ook nog goed warm en de bezorgtijd viel mee dit is zeker voor herhaling vatbaar.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 08-10-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekke 👍🏻

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 17-09-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Voor de 2e keer online besteld. 1e keer was perfect, nu was de bestelling niet meer warm en de patat slap. Heel jammer, we hadden een andere verwachting op basis van onze eerdere ervaring. Bezorging rond half 7 op zondag

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 13-09-2018

Kwaliteit:

Rating

, 25-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Lekker veel keuze qua eten En goede en snelle levering

, 24-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Goede kwaliteit en snelle bezorging.

, 13-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging. Had boerenschnitzel besteld. Was echter gewone schnitzel. Maar ze kwamen erg vlot alle groenten, uien etc. wat erop hoorde op eigen initiatief na bezorgen. Al met al even vervelend, maar een hele goede service!!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 12-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 11-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 10-08-2018

Kwaliteit:

Rating

, 08-08-2018

Kwaliteit:

Rating

Heerlijke gegeten, was weer goed bereid

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Gewoon goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Altijd goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 28-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 25-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 22-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies op de afgesproken tijd bezorgd en volgens aanvraag geleverd.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 21-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Via de app een bestelling gedaan top!!

, 20-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

18.40 uur zou het eten bezorgt worden. . Kregen het eten om 19.10 uur. Het was ineens druk in de zaak daarom konden ze onze bestelling niet eerder leveren. Vind het raar dat de mensen die thuisbezorg bestelling doen dan langer om hun eten moeten wachten.

, 16-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Super service😁

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 15-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Kan niet beter!

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

De winkel was gesloten wegens een personeelsfeest. Hier werd geen melding van gemaakt toen ik mijn bestelling deed. Ik ben dus voor niets naar de winkel gegaan. Ik ben dus zeer ontevreden.

, 11-07-2018

Kwaliteit:

Rating

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Snelle bezorging, hele lekkere patat.

, 08-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

, 06-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Precies hoe we het besteld hebben en stipt op tijd bezorgd.

, 02-07-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Was prima. De 4 sterren komen voort uit het feit dat de patat met kipkruiden erg zout was, wij vermoeden dat er zout en kipkruiden op waren gegaan. De patat alleen met zout was prima. Snacks ook. Bezorging zeer snel en perfect!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Snel en makkelijk via de app bestellen

, 15-06-2018

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

2 weken terug besteld en toen miste de saus. Daarna nog een keer besteld en toen miste de pattat. Vandaag besteld toen miste weer de saus op de kipburger en de kipkruiden op de pattat........

, 02-05-2018

Kwaliteit:

Rating

De bestelling was later klaar dan besteld was en het eten was koud.

, 16-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk,snel en goed

, 05-01-2018

Kwaliteit:

Rating

Zeer snelle service! Altijd lekker en goede kwaliteit.

, 31-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Zoals altijd goed eten, heel vriendelijk personeel en goed op tijd!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Makkelijk digitaal te bestellen en betslen en op tijd klaar en een ruime keuze

, 22-12-2017

Kwaliteit:

Rating

Het ging lekker snel . En we hebben er weer van gesmuld

, 19-11-2017

Kwaliteit:

Rating

uitstekend, zij hebben gedaan wat belooft werd

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 06-11-2017

Kwaliteit:

Rating

Snel en goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 30-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Het eten was prima behalve de kipknots daar zat een smaakje aan net of die 2x was ingevroren. De rest was goed en ook de levering en vriendelijkheid van personeel was goed!

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 20-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Gewoon lekker en geweldig eten ruime keuze, en goede bediening

, 11-10-2017

Kwaliteit:

Rating

Dikke prima👍

, 05-10-2017

Kwaliteit:

Rating

gewoon uitstekend

, 22-09-2017

Kwaliteit:

Rating

, 28-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Werkt perfect!

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Altijd goed

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 27-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Het eten is op zich prima, maar gister voor het eerst de verse friet genomen ipv de standaard friet deze zat wel wat aan elkaar geplakt en was net aan gaar.. bij binnenkomst rond 19.30 hadden ze de hele snackbar vol water gegooid om de vloer te dweilen, er kwamen bestellingen binnen en het dweilen werd gestopt. Wij als klanten moesten door het vieze dweil water lopen waar een kindje uitgleed op zijn rug. de medewerksters wilden om 21:00 gelijk weg dus vandaar dat ze al vast begonnen waren met dweilen. Dit vind ik niet kunnen... dweilen doe je op het laatst of maak je af je laat je klanten niet door het water lopen en het kindje had ik een ijsje gegeven voor de schrik. een flinke aandachtspunt.

, 23-08-2017

Kwaliteit:

Rating

Geweldige services, en altijd op tijd klaar als je het via de app besteld.

, 08-05-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Wel online besteld maar ze waren vergeten de bestelling ook te maken. Er slordig dus de volgende keer maar weer gewoon in de winkel bestellen.

Deze bestelling werd geplaatst op een zondag. Bezorgtijden zijn dan meestal wat langer wegens drukte.

, 29-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Er was geen bezorging ;) toch 4 ster voor de kwaliteit

, 28-04-2017

Kwaliteit:

Rating

Bezorging:

Rating

Helaas was de bestelling na 28 minuten nog niet klaar, maar dat zal met Koningsdag te maken hebben. Normaal de beste cafetaria die een klant kan wensen